Yaşarlı öğrenciler Karşıyaka’yı tanıtmak için çalışacak

Karşıyaka Belediyesi ile Yaşar Üniversitesi arasında imzalanan protokolle üniversite öğrencileri kentin turizm ve tanıtım çalışmalarında gönüllü görev alacak…

Yaşar Üniversitesi İİBF Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri “gönüllülük protokolü” çerçevesinde Karşıyaka’da yer alan turizm ofisinde, Karşıyaka’nın düzenlediği uluslararası şenlik ve festivaller de, ayrıca Alsancak Limanı’ndaki kruvaziyer yolcularına yönelik kurulan tanıtım standında Karşıyaka’yı ve turistik çekiciliklerini tanıtmak amacıyla görev alabilecekler.  Bu protokol, üniversite  öğrencilerin bilgi ve becerisini ortaya koyarak, Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği ve Uluslararası Dans Festivali gibi etkinliklerde öğrencilerin Karşıyaka’nın turizm açısından tanıtımına yönelik çalışmalarda yer almalarını ve bu konuda tecrübe edinmelerini sağlayacak.

karsiyaka (2)

Öğrencilerin çalışmaları konusundaki yönlendirme Karşıyaka Belediyesi Turizm Danışmanlığı görevini sürdüren Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Gökçe Özdemir Bayrak tarafından gerçekleştirilecek.

karsiyaka (3)

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, imzalanan bu protokolün, yerel yönetimler üniversite işbirliğine örnek olacağını belirterek, “Karşıyaka için üniversite öğrencilerinden turizm gönüllüleri ordusu kazandık. Karşıyaka Belediyesi olarak hazırladığımız projeleri onlarla birlikte yürüteceğiz. Üniversite desteği ile Karşıyaka’yı daha çok kişi tanıyacak, daha çok turist gelecek, Karşıyaka’yı ziyaret edenler az bilinen pek çok güzelliklerimizi daha yakından tanıyacak. Yaşar Üniversite yönetimine ve gönüllü görev alan öğrencilerimize Karşıyakalılar adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ". Yaşar Üniversite yönetimine ve gönüllü görev alan öğrencilerimize Karşıyakalılar adına teşekkür ediyoruz” dedi.