haber

Editor in chief

Latest Articles

100’üncü yılda 100’lerce iyilik

Yaşar Üniversitesi tarafından başlatılan “İzmir’de İyilik Var” etkinliği, 8’inci senesinde “100. Yılda 100’lerce İyilik” teması ile düzenlendi. Yaşar Üniversitesi’nin, 2016 yılında “Kampüste İyilik Var” sloganıyla...

Türk-Yunan dostluğuna akademik katkı

Türk ve Yunan akademisyenlerden iş birliği Türk ve Yunan akademisyenler İzmir’de bir araya geldi, iki ülke arasındaki sorunların çözümü için çalıştay gerçekleştirdi, iyi niyet...

Üniversitelilerden bağımlılıkla mücadele

‘Bağımlılık’ tehlikesi öğrencilere anlatıldı Gençleri tehdit eden en büyük tehlikelerden biri olan bağımlılığa Yaşar Üniversitesi’nde düzenlenen çalıştayda dikkat çekildi. Uyuşturucu ve keyif verici maddelere ulaşım,...

Yeşil bir gelecek için

Avrupa Birliği çatısı altında Bornova Belediyesi ile Almanya’nın Heidelberg Belediyesi iş birliği ve Yaşar Üniversitesi ortaklığıyla iklime uyum ve çevrenin korunmasına yönelik çalışmaları kapsayan...

Yenilikçi Fikirler Kampı

Aydem Perakende ve Yaşar Üniversitesi ulaşımdan iklimlendirmeye, aydınlatmadan akıllı şehirlere pek çok alandaki genç yetenekleri ortaya çıkarmak için iş birliği yaptı. Sürdürülebilir gelecek için enerji...

Dijital bankacılığa ilgi hızla artıyor

Dijital bankacılık kullanıcı sayısı bir yılda 17 milyon arttı  Finansal sistemin kalbi olan bankacılık, dijitalleşmenin en çok yansıdığı sektörlerden biri oldu. Artık bankalar, banka şubesine...

Öğrenci tasarımı yılbaşı pastası

Ünlü tatlı markasının menüsüne genç şeflerden “Jest”  Öğrenci tasarımı yılbaşı pastası, Özsüt’ün menüsünde yer alacak Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin yaptığı yılbaşı pastası, ünlü tatlı...

Dondurulan gıdalardaki tehlike

Dondurulan gıda sıcak suyla yıkanmamalı  “Donmuş gıdayı buzdolabında çözdürün”  Gıdaların mevsimsel olarak değişmesi nedeniyle birçok kişi sofralarında ürün zenginliği olması için derin dondurucularda önceki sezonun ürünlerini...