Uluslararası Lojistik Günleri başladı

Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü ve Lojistik Topluluğu tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen sektörel lojistik temalı “Uluslararası Lojistik Günleri” başladı. 14-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte global lojistik temaları başta olmak üzere en güncel sektör konuları ve teorileri ele alınacak.

lojistik1

Selçuk Yaşar Kampüsü konferans salonunda düzenlenen 6. Uluslararası Lojistik Günleri’nin açılış törenine Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Baybars Tek, Polonya Zielona Gora Üniversitesi’nden Prof. Dr. Krzystof Witkowski, Polonya Wroclaw Teknoloji Üniversitesi’nden Dr. Slawomir Susz ile sektör temsilcileri katıldı.

lojistik2

Prof. Dr. Krzystof Witkowski, Dr. Slawomir Susz ile Prof. Dr. Ömer Baybars Tek’in birlikte sunum gerçekleştirdiği etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Çeşme’de devam edecek

6. Uluslararası Lojistik Günleri, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen açılış töreninin ardından 17 Mart Pazar gününe kadar Çeşme Altın Yunus Resort ve Thermal Hotel’de devam