“Bornova İçin Genç Fikirler Sergisi” büyük beğeni topladı

 

Invalid Displayed Gallery

Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu Bornova Belediyesi’ne ait hizmet binaları ve alanların tasarımıyla ilgili olarak ortaya konulan projeler, “Bornova İçin Genç Fikirler Sergisi”nde vatandaşların beğenisine sunuldu.

bornova tasarım (3)

Yaşar Üniversitesi , Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi,, Gediz Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün çeşitli bölümlerinden 474 öğrencinin, 14 alanda çalıştığı projelerin en beğenilenleri Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde sergilenmeye başlandı.

bornova tasarım (5)

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Orbay ve ilgili bölüm başkanlarıyla birlikte gezdiği sergi büyük beğeni topladı.

bornova tasarım (4)

Ödül törenin ardından Yeşilova Höyüğü Kazı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zafer Derin, Başkan Atila ile Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan ve Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik’e Yeşilova Höyüğü ziyaretçi Merkezi’ni gezdirdi.

YAŞARLI ÖĞRENCİLERİN  PROJELERİ

Altındağ Atatürk Kültür Merkezi İç Mekan Tasarımı Projesi

Yaşar Üniversitesi / Mimarlık Fakültesi/İç Mekan ve Çevre Tasarımı – 4. Sınıf

Gençlik Merkezi İç Mekan Tasarımı Projesi

Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi/İç Mekan ve Çevre Tasarımı – 2. Sınıf

Kızılay Mahallesi Sosyal Doku Analizi

Yaşar Üniversitesi/ Mimarlık Fakültesi/Mimarlık Bölümü – Mimarlık Yüksek lisasns

Küçükpark Kent Mobilyası Tasarımı

Yaşar Üniversitesi/ Sanat ve Tasarım Fakültesi/Endüstriyel Tasarım Bölümü – 3. Sınıf