Şampiyonlardan çifte zafer

Geçen yılın Üniversiteler Spor Ligi (Ünilig) Şampiyonu Yaşar Üniversitesi bayan voleybol ve erkek basketbol takımları, galibiyet serilerine bıraktıkları yerden devam ediyor. Yaşar’ın Sultanları grubundaki yedinci maçında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’ni de 3 – 0’la geçerek iki yıllık yenilmezliğini sürdürürken, erkek basketbol takımı ise üçüncü maçında Erzurum Atatürk Üniversitesi’ni 95 – 53 mağlup etti.

SPOR (2)

Geçen yılın namağlup Ünilig Şampiyonu Yaşar Üniversitesi bayan voleybol takımı, gruptaki yedinci maçını da 3-0’lık skorlarla kazanarak bıraktığı yerden devam ediyor. Grubunda, Celal Bayar, Kocaeli, Trakya ve Süleyman Demirel  üniversiteleriyle yaptığı ilk devre maçlarını 3-0’lık skorla kazandı. İkinci devrenin ilk maçında yılın finalisti Kocaeli Üniversitesi’ni, ikinci maçında Celal Bayar Üniversitesi ile karşılaşan Yaşar’ın Sultanları, üçüncü maçta kendi evinde ağırladığı Süleyman Demirel Üniversitesi’ni de yine 3-0 yenerek yenilmezlik serisini 23 maça çıkardı. Yaşarlı kızlar 23 maçta rakiplerine yalnızca 2 set verdi.  Antrenör İlker Alkan, tek hedeflerinin yeniden Türkiye şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyledi.

SPOR (1)

 

Grubunda, Erzurum Atatürk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversiteleri ve İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu ile mücadele eden geçen yılın Ünilig şampiyonu Yaşar Üniversitesi erkek basketbol takımı ise ilk maçında Kavram Meslek Yüksekokulunu mağlup etmişti.

SPOR (4)

İkinci maçında rakip Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin ligden çekilmesiyle hükmen galip gelen Yaşarlı basketbolcular, üçüncü maçta ağırladığı Atatürk Üniversitesi’ni 95-53 gibi net bir skorla geçerek yoluna devam ederek liderliğini sürdürdü.

SPOR (3)

 

Yaşar Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Müdürü ve basketbol takımı koçu Taylan Dündar, geçen yıl basketbol, voleybol, Amerikan futbolu, yelken gibi takım sporlarının yanı sıra satranç gibi bireysel sporlarda da şampiyonluklar kazandıklarını hatırlatarak bu yıl da hedeflerinin İzmir’e yeni şampiyonluklar kazandırmak olduğunu söyledi.