Hem korna hem çekiç sesine kısa bir mola

İzmirlileri şehrin ve yaşamın stresinden uzaklaştırmak amacıyla kurulan Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (MYO) Ritim Topluluğu, metro duraklarının ardından bu kez İZULAŞ Atölyesi’nde mini konser verdi. Dinleti sonrası İZULAŞ şoförleri ve çalışanları çekiç ve korna sesine kısa süreyle de olsa ara verdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

izulas (3)

Fahrettin Altay, Konak ve Göztepe metro duraklarını kullanan vatandaşlardan sonra günümüzün en stresli meslek grupları arasında yer alan şoförler ile tamir ve bakım ustaları için Bornova’daki İZULAŞ Atölyesi’nde mini konser veren Yaşar Üniversitesi MYO Ritim Topluluğu üyeleri, tüm çalışanların yüzünü güldürmeyi başardı. MYO Marina ve Yat İşletmeciliği Program Sorumlusu Öğretim Görevlisi Can Karaosmanoğlu’nun eğitmenliğinde hazırlanan öğrenciler yaklaşık yarım saat süren bir performans sergilediler. Dinletide, Öğretim Görevlisi Can Karaosmanoğlu bateri çalarken, 2 öğrenci de darbukayla kendisine eşlik etti.

izulas (2)
Yaşar Üniversitesi MYO Ritim Topluluğu üyeleri Can Karaosmanoğlu, Doğancan Yılmaz, Şevket Akgül

Müzik dinletilerinin devamının geleceğini belirten MYO Müdürü Prof. Dr. Şevkinaz Gümüşoğlu, “Öğrencilerimiz tarafından kurulan Ritim Topluluğu, şehrin kültürel yaşamına katkı sağlarken insanları da şehrin stresli yaşamından bir an olsun uzaklaştırmayı hedefliyor. Metro duraklarında gerçekleştirdiğimiz dinletilerin ardından İZULAŞ çalışanları için de bir etkinlik yapmak istedik. Bir sonraki hedefimiz ise topluluğumuzu vapur iskelelerinin önünde vatandaşlarımızla buluşturmak” dedi.

izulas (1)