Yaşarlı öğrencilerden Van’daki kardeşlerine yeni yıl hediyesi

Yaşarlı öğrencilerden Van’daki kardeşlerine yeni yıl hediyesi

Yaşar Üniversitesi öğrencileri, yeni yılda Van’daki kardeşlerini unutmadı. Sosyal sorumluluk dersi kapsamında, oyuncak kampanyası düzenleyen gençler, topladıkları yeni yıl hediyelerini Van depreminde zarar gören çocuklara gönderdi.

Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Van depremini yaşayan çocukların yüzünü güldürebilmek amacıyla oyuncak hediye kampanyası başlattı.

Sosyal sorumluluk dersi kapsamında, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İge Pırnar, İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çağrı Bulut, Halkla İlişkiler Tanıtım Programı Öğr. Gör. Dr. Huriye Toker ve Kariyer Merkezi Müdürü Araş. Gör. Senem Yılmaz koordinatörlüğünde yürütülen projeyle öğrenciler, Van depremini yaşayan 0-7 yaş arası çocuklar için oyuncak hediyeler topladı. “Geleceğin kalbini ısıt, onlar için bir hediye de sen al” sloganıyla gerçekleştirilen projeyle, hediyeleri yılbaşı ağacı altında biriktiren gençler, daha sonra paketleyerek Van’a gönderdi.

no images were found