Yaşarlı öğrencilerden ‘Altınordu’ formülü

İzmir’in en eski takımlarından ‘Altınordu’ Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet projelerine konu oldu. Takımın yükselişine katkı sağlamak amacıyla kadın ve gençler için de sıra dışı projeler üreten öğrenciler sosyal medyada 1 haftada 8 bin kez tıklanan viral reklam projesinin yanı sıra ‘topuklu ayakkabıyla penaltı yarışması’ önerisi ile büyük beğeni kazandılar.

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri mezuniyet projelerini, tarihi ve başarıları ile İzmir’in köklü takımları arasında yer alan Altınordu A.Ş için tasarladılar. Üniversitenin Yaratıcı Fikirler Atölyesi’nde hazırlanan iddialı projeler takımın yükselen başarısına daha da katkı sağlayacak.

altinordu

Eğlence ile kadınları çekecekler

Altınordu A.Ş’nin İzmir’de bilinirliğini yükseltmek için proje önerileri hazırlayan öğrenciler 3 hafta süren alan araştırması gerçekleştirdiler.  İzmirlilere anket uygulayıp, birebir görüşme gerçekleştiren öğrenciler böylece kulübün vatandaşların gözündeki algısını ölçtüler.

altinordu (2)

Yapılan anket çalışmalarında hedef kitle olan kadınların ve gençlerin maça gitmelerinde eğlence faktörünün etkili olduğunu saptayan öğrenciler bu yönde ‘topuklu ayakkabı penaltı yarışması’ önerisi sundular. Ayrıca sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başlayan viral reklam projesine imza atan gençler projenin 1 haftada 8 bin kişi tarafından izlendiğini açıkladılar.

altinordu (1)

Profesyonellerden tam not aldılar

Projelerini Altınordu A.Ş Ticari Direktörü Tolga Şenel, Sosyal Faaliyetler Direktörü Seren Akıncı, Etkinlik Yönetmeni Elif Savut tarafından oluşan jürinin önünde sergileyen Yaşarlı öğrenciler, profesyonellerin önünde ter döktü. Jürinin büyük beğenisini kazanan geleceğin halkla ilişkilercileri profesyonellerden tam not almayı başardılar.  Öğrencileri tebrik eden jüri üyeleri, Yaşar Üniversitesi ile başka projelerde de çalışabileceklerini ifade ettiler.

altinordu

Hediye çeki verdiler

“Artık söz şeytanda” ve “Şeytan diyor ki” sloganını kullanan ve Duygu Tarlak, Ülkü Zeyrek, Begüm Özden, Ahmet Rıza Özcan, Volkan Genç, Deniz Cevher, Uğur Şahin Umman’dan oluşan grup 1’inciliği göğüslerken, Altınordu A.Ş tarafından günün anısına hediye ödül çeki kazandılar.