Usta reklamcı tecrübelerini anlattı

Brotar Reklam Ajansı Başkanı İlhan Bilgehan, Yaşar Üniversitesi öğrencilerine reklamcılık sektöründe başarılı olmanın sırlarını anlattı

İzmir reklam sektörünün tecrübeli isimlerinden  Brotar Reklam Ajansı Başkanı İlhan Bilgehan, Yaşar Üniversitesi Medya İlişkileri Koordinatörü-Öğretim Görevlisi Hakan Atis’in verdiği “Medya İlişkileri” dersine konuk oldu.

 Tecrübeli reklamcı Bilgehan, reklamcılık sektöründe başarılı olmanın sırlarını ve medya ilişkilerinin nasıl yürütüleceğini YÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileriyle paylaştı.

 

İlhan Bilgehan

Reklamcılık sektörünün yükselişte olduğunu ve sektörde çalışacak olan mezunların da bu yönden şanslı olduğunu söyleyen Bilgehan, “İşe başvurmayı düşündüğünüz firmayı iyi araştırın. Firmanın yaptığı işleri, vizyonunu, misyonunu, tecrübeli olup olmadığını ve size katacaklarını mutlaka araştırın. Reklamcılık sektörünün başkenti İstanbul’dur. Başarılı olmak istiyorsanız oraya gitmeniz gerek” diye konuştu.

Hakan Atis
Hakan Atis

Profesyonellerden öğreniyorlar

YÜ İletişim Fakültesi 3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin uygulamaya yönelik derslerinin süreceğini belirten Öğretim Görevlisi Hakan Atis, bu felsefenin üniversitelerinin kurumsal kültürünün doğal bir yansıması olduğunu söyledi.

no images were found