TÜHİD Başkanı Yaşar’da

 Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) Başkanı Fügen Toksü 14 Kasım Çarşamba günü Yaşar Üniversitesi’nde (YÜ) “Kuruluşların Gelecek Tasarımında Halkla İlişkiler” konulu bir konferans gerçekleştirecek.

YÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün katkılarıyla düzenlenecek konferansa katılacak olan  Fügen Toksü, Selçuk Yaşar Kampüsü’nde saat 13.30 ile 15.30 arasında izlenebilir.  

Fügen Toksü- TÜHİD Başkanı
Fügen Toksü- TÜHİD Başkanı

 Fügen Toksü Kimdir:

Fügen Toksü, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden sonra İ.Ü. İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü’nde yüksek lisans programını tamamladı. MESS İşveren Sendikası’nda Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinde bulundu. Ardından Toksü ve Chase Halkla İlişkiler Şirketi’ni kurdu. İnternet yayıncılığına da başlayan Toksü ‘Altın Örümcek’ ödüllü www.otoalsat.com otomotiv portalını, www.f1yaris.com Formula 1 sitesini ve www.halklailiskiler.com iletişim portalını kurdu. Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanlığı görevini halen yürüten Toksü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Medya ve İletişim Meclisi Başkan Yardımcılığı, İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürmektedir. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Ekonomi Gazetecileri Derneği Üyesi ve sarı basın kartı sahibi olan Fügen Toksü 2007 yılından itibaren ise uluslararası alanda faaliyet gösteren WEB Marketing Association The Web Award jüri üyeliğine devam etmektedir. Makaleleri, görüşleri ulusal ve uluslararası sektör yayınlarında yer alan Toksü çok sayıda yarışmanın da jüri başkanı ve jüri üyesi oldu. Fügen Toksü’nün ayrıca Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yayınlanmış iki ders kitabı ve bir uluslararası tebliği bulunmaktadır.