Rotaract ve İnteract’lardan Yaşar Üniversitesi’ne ziyaret

İzmir İnteract Kulübü ve Rotaract Kulübü üyesi gençler Yaşar Üniversitesi’ne (YÜ) ziyarette bulundular.  “Üniversitede Yaşam” konulu söyleşiye katılan 18-30 yaş arası gençler “Proje Yönetimi” konulu dönemin ilk sertifikalı eğitim programını ise YÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Adalet Öner’den aldılar.

İzmir Rotaract Başkanı Öznur Ecemiş ve Karşıyaka Rotaract Kulübü, Gündoğdu Rotaract Kulübü, Göztepe Rotaract Kulübü, Dokuz Eylül Rotaract Kulübü ile İnteract Kulübü üyesi gençlerin katıldığı ziyarette YÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan ile bir araya gelen genç üyeler üniversitenin lisans ve yüksek lisans programları hakkında bilgi aldılar. Üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirilen “Üniversitede Yaşam” konulu söyleşinin ardından da üyeler Yrd. Doç. Dr. Adalet Öner tarafından gerçekleştirilen “Proje Yönetimi” konulu sertifika eğitim programına katıldılar.