Öğrenciler değerlendiriyor

Yaşar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü öğrencileri yaptıkları anket çalışmasıyla öğrencilerin üniversiteden memnuniyetini ölçüyor.

İstatistik Bölümü öğrencileri, Selçuk Yaşar Kampüsü’nde öğrencilerin üniversite ile ilgili görüşlerini ölçmek amacı ile “Geri Bildirim Projesi” başlattı. Öğrenci Etkinlikleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Refet Polat’ın yürütücülüğünde gerçekleştirilen ankette ön lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ile  mezunlardan akademik ve idari işleyişine ilişkin değerlendirme yapmaları isteniyor.

Cevaplar bilimsel olarak analiz edilecek

Projenin öğrenciler tarafından yürütüldüğünü kaydeden Yrd. Doç. Dr. Refet Polat, “Anketin uygunluğu ve bilimselliği üniversitemizin bölümleri tarafından denetlenip analiz edilecek.

Proje tamamlandığında öğrencilerin kampüsteki akademik ve idari işleyişi nasıl algıladıklarını ölçeceğiz’’ dedi. Polat, şöyle konuştu:

“Üniversitenin olumlu ve olumsuz yönlerini değerlendirmek ve daha iyi hizmet vermek amacı ile gerçekleştirilen anket projesinin sonucu, kalite güvencesi süreçlerine ve yeni stratejilerin belirlenmesine katkılar sağlayacak.”

 Haber : Uğur Şahin Umman- İletişim Fakültesi 3. Sınıf Öğrencisi