Metin Hara, Yaşar Üniversitesi’ne konuk oldu

“Olumlu Düşünce Başarı Getirir”   

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) tarafından düzenlenen “Bambaşka Bir Yaşama İmza Atmak” adlı seminere,  ünlü fizyoterapist Metin Hara konuk oldu. Günümüzün “modern dervişi” olarak bilinen Metin Hara katılımın yüksek olduğu seminerde izleyicilere ilginç bilgiler aktardı.

METIN HARA (4)

Yeteneklerinizi uyandırın

Yaşar Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde öğrencilere insan beyninin yeteneklerini uyandırmak, beyin dalgaları, olumlu düşünme yolları gibi bir kaç farklı teknikten söz eden Hara, “İletişim kurarken en büyük yanlışımız, sürekli olumsuz düşünerek karşımızdaki bireylere yaklaşmak. Oysa ki bunu bir adım geride bırakıp tüm canlılara olumlu düşünerek yaklaşırsak, daha başarılı ve daha kuvvetli iletişim kurabildiğinizi görmüş olursunuz” dedi.

METIN HARA (5)

Metin Hara Kimdir

İlk kez 15 yaşında kendi vücudundaki ağrılarını dokunarak geçirebildiğini fark etti. Bir tanıdık vasıtası ile Hara’ya bu gücün nasıl olabileceği anlatıldı, böylece bedenindeki enerjinin farkına vardı. Daha sonra, kendi içinde bu soruların cevaplarını aramaya başladı. Seneler içerisinde “tamamlayıcı tıp” diye tanımladığı birçok tekniğin eğitimini aldı. Son 5 yıldır profesyonel anlamda enerji terapileri ile tedaviler yapan Hara, yalnızca bir öğretiye bağlı kalmadan, tüm öğretilerin ve tekniklerin ortak noktalarından hareketle modern batı tıbbının ve mistik doğu tıbbının içeriğini harmanlayarak günlük motivasyondan, panik atağa, felç hastalıklarından kansere kadar bir çok rahatsızlığın tedavisine cevap bulmaya çalışıyor.

HABER: Nilay Güven – Yaşar Üniversitesi MYO Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencisi