Lisansüstü öğrencilerini DYO yöneticileriyle buluşturan etkinlik

Yakup Benli-Serdar Oran

Yaşar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından 3’üncü Kahve Günleri etkinliği düzenlendi. Lisansüstü öğrencilerini iş dünyasının önde gelen isimleriyle buluşturmayı hedeflenen etkinlik, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Çatı Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Yakup Benli-Serdar Oran
Yakup Benli                                                                               Serdar Oran

3’üncü Kahve Günleri’ne konuk olarak Dyo Boya Fabrikaları ve Boya Grubu Yurtdışı Şirketleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serdar Oran ve DYO Matbaa Mürekkepleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Yakup Benli katıldı.  Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliği lisansüstü öğrencilerinin soru cevapları renklendirdi. Keyifli geçen söyleşide konukların sektörel deneyimleri ve iş dünyasıyla ilgili hatıraları da öğrencilere aktarıldı.