İZBAN’a genç bakış

Genç iletişimciler İZBAN için çalışacak

 Türkiye’nin en büyük kent içi raylı toplu taşıma ulaşım sistemi olan ve Aliağa -Cumaovası arasındaki banliyö hattında günde yaklaşık 230 bin yolcu taşıyan İZBAN, İzmirliler ile olan iletişim kanallarını geliştirmek ve gençlerle daha sağlıklı diyaloglar kurmak için Yaşar Üniversitesi ile iş birliğine hazırlanıyor.

Bu kapsamda İZBAN Genel Müdürü Sabahattin Eriş, Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Alev ve İZBAN idari kadrosu çalışanları, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri ve akademisyenleri ile bir araya geldi. Eriş ve Alev, Çiğli’deki İZBAN Genel Merkezi’ndeki toplantıda öğrencilere İZBAN ve toplu taşıma hatlarını kullanan yolcu profili hakkında bilgiler aktardı.

izban

İZBAN’ın, hedef kitlesi olan yolcuların gözünde daha net bir algıya kavuşması ve sağlanan hizmetlerin daha iyi duyurulması konusunda fikir alış verişi yapıldı. Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ferah Onat ”İZBAN kentimiz için çok önemli bir değer. Öğrencilerimiz de kent hayatını kolaylaştıran, kentin en önemli ulaşım aracı haline gelen İZBAN’ı genç gözüyle analiz edecekler, İZBAN’la İzmir halkı arasındaki etkileşimi ve işbirliğini yaratıcı iletişim fikirleri üretecekler.” dedi.