İletişimci öğrenciler Ben TV’ye konuk oldu

 Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Reklamcılık Bölümü öğrencileri, sektörü yakından tanımak için Ben TV’de incelemelerde bulundu.

 Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Reklamcılık Bölümü öğrencileri Medya İlişkileri Koordinatörü-Öğretim Görevlisi Hakan Atis’in verdiği “Medya İlişkileri” dersi kapsamında bu kez internet televizyonu Ben TV’yi ziyaret ederek bilgi aldılar.

Genç iletişimciler,  deneyimli televizyoncu Gazeteci Erol Yaraş’ın kurduğu Ben TV’nin stüdyolarını gezdi. Ben TV Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Erol Yaraş öğrencilere internet televizyonculuğunu ve Ben TV’nin yayın hayatının gelişimini anlattı.

Hem internet, hem televizyon

Yaraş, web üzerinden hem televizyon yayıncılığı, hem de internet gazeteciliği yaptıklarını belirterek; “Ben TV, yayın uygulamasını internetin yeni nesil alt yapısını televizyonculuk deneyimiyle birleştirerek geliştirmiştir. Sınırsız ve kesintisiz televizyon kimliğiyle yayın yapan Ben TV, internet bağlantısı olan her yerden canlı yayın yapabilen bir Web TV’dir. Ben TV’de bir programı izlerken size canlı yayın seçeneği sunulduğunda, sayfa yenilemenize gerek kalmadan o yayına ulaşabilirsiniz. Ayrıca farklı kesimlerden güçlü yazarlarıyla ve genç yeteneklerin buluştuğu platform olma özelliğiyle Ben TV, hem internet hem televizyondur.” diye konuştu. Yaraş, genç iletişimcilere internet yayıncılığının ana akım medya olma yolunda çok hızlı ilerlediğini anlatarak, mesleki tavsiyelerde bulundu.  Ben TV Genel Koordinatörü Ayşen Toker de öğrencilere yayın aşamalarını anlattı.

YÜ İletişim Fakültesi 3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin uygulamaya yönelik derslerinin süreceğini belirten Öğretim Görevlisi Hakan Atis, bu felsefenin üniversitelerinin kurumsal kültürünün doğal bir yansıması olduğunu söyledi.

no images were found

http://www.kanalben.com/video/4964/genc-iletisimciler-bentvde.html