Geleneksel Lojistik Günleri başladı

Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü ve Lojistik Topluluğu tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen sektörel lojistik temalı “Uluslararası Lojistik Günleri” Selçuk Yaşar Kampüsü’nde düzenlenen törenle başladı. 6-9 Mart tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte akademisyen ve sektör çalışanlarının tecrübeleri paneller ve uygulamalı eğitimler ile öğrencilere ve katılımcılara aktarılacak.

Lojistik (3)

Geleneksel hale gelen 7. Uluslararası Lojistik Günleri’nin açılış törenine Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Baybars Tek ve 16 üniversiteden öğrenci katıldı.

Prof.Dr.Murat Barkan- Yaşar Üniversitesi Rektörü
Prof.Dr.Murat Barkan- Yaşar Üniversitesi Rektörü

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Üniversitemizin düzenlediği Lojistik Günleri artık geleneksel hale geldi. Lojistiğin de önemi artmaya başladı. Etkinliğe katılan öğrenciler sektör temsilcileriyle bir araya gelerek onların deneyimlerini öğrenme fırsatı da bulacaklar” diye konuştu.

 

Törende konuşan Prof. Dr. Ömer Baybars Tek, “Lojistik günleri öğrencilerimizin ve  bölümümüzün sektörle ve sektördeki değerli yönetici ve iş adamlarıyla, her iki taraf için yararlı ve başarılı ilişkiler geliştirme ve pekiştirmelerine çok önemli katkılarda bulunmaktadır” dedi.
Prof. Dr. Ömer Baybars Tek, “Lojistik günleri öğrencilerimizin ve bölümümüzün sektörle ve sektördeki değerli yönetici ve iş adamlarıyla, her iki taraf için yararlı ve başarılı ilişkiler geliştirme ve pekiştirmelerine çok önemli katkılarda bulunmaktadır” dedi.

Çeşme’de devam edecek

6. Uluslararası Lojistik Günleri, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen açılış töreninin ardından 9 Mart Pazar gününe kadar Çeşme Altın Yunus Resort ve Thermal Hotel’de devam edecek.