Fotoğrafçılık dersinde ilginç saç tasarımı

Yaşar Üniversitesi öğrencileri, stüdyo fotoğrafçılığı dersinde bir modelin katalog çekimine hazırlanma sürecini izleyerek öğrendi.

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Grafik Programları öğrencileri, stüdyo fotoğrafçılığı dersinde, modelin fotoğraf çekimine nasıl hazırlandığına tanıklık etti. İzmirli ünlü kuaför Harun Cici, Yrd. Doç. Mehmet Koştumoğlu’nun verdiği stüdyo fotoğrafçılığı dersinde, öğrencilerden oluşan modellere, saç ve makyaj tasarımı yaptı.

Öğrenci gelinlik giydi, arkadaşları çekti

Katalog çekimi öncesinde, modelin çekime hazırlanması süreçlerine tanıklık eden öğrenciler, saç ve makyaj tasarımının her aşamalarını izleme imkanı buldu. Çekimler için öğrencilerden biri gelinlik giyerken, diğer öğrenciler de saç ve makyajı yapılan arkadaşlarının fotoğraflarını çekti.

no images were found