Sosyal Medya Uzmanları Yaşar’da Yetişecek

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) ve İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü, sertifikalı sosyal medya uzmanlık eğitimi ile katılımcılara yeni kariyer fırsatları sağlıyor.

Kariyer Fırsatı

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü işbirliği ile düzenlenecek ‘’Sosyal Medya Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı’’,  sosyal medya alanında uzmanlaşmak isteyen herkes için yeni kariyer olanakları sağlıyor. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Alikılıç koordinatörlüğünde, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde Nisan Haziran ayları arasında düzenlenecek sertifika programının amacı, pazarlama iletişimi sektöründe hızla gelişen sosyal medya uygulamalarını programlayıp yönetecek uzmanları yetiştirmek ve bu alandaki işgücü eksikliğini gidermek.

 Gonet ile işbirliği

Sertifika programı hakkında bilgi veren İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, alanlarında öncü kurumlardan biri  olan Gonet ile işbirliği yaparak yoğun bir eğitim programı hazırladıklarını belirterek: “Sosyal medya konusunda uzman kadromuz, sektörün isteklerine hızla yanıt veren ders programlarımız ve bu alandaki akademik yayınlarımızla, sosyal medyaya önem veren üniversitelerden biriyiz. Hazırladığımız bu program, hem üniversitemizin yeni eğitim işbirlikleri geliştirmesine hem de sosyal medya yüksek lisans programı gibi yeni programlar tasarlamamıza yardımcı olacak” diye konuştu. Sertifika eğitimi 09 Nisan-24 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

no images were found