Ekranların “Çağatay”ları öğrencilerle buluştu

Ekranların “Çağatay”ları öğrencilerle buluştu

Büyük ilgiyle izlenen  “Adını Feriha Koydum” ile “Yalan Dünya” dizilerinin oyuncuları Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliği’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Yaşar Üniversitesi’nin bahar şenliği ünlü isimlere ev sahipliği yaptı. Adını Feriha Koydum dizisinde ‘Emir’ karakteriyle özellikle genç kızların sevgilisi haline gelen Çağatay Ulusoy ile Yalan Dünya dizisinin ‘Çağatay’ı Hakan Meriçliler Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliği’nde düzenlenen söyleşiye katıldı.

Final sınavları öncesinde öğrencilerin moral bulmasını da amaçlayan şenlikte ilk olarak Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy , dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ve oyuncu Barış Kılıç öğrencilerle bir araya geldi. Dizi ile ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ulusoy ve Aksoy dizinin başarısının sırlarını ile hayata dair izlenimleri ve mesleki deneyimlerini paylaştı.

Çağatay izdihamı

Canlandırdığı ‘Emir’ karakteriyle büyük ilgi gören  genç oyuncu Çağatay Ulusoy’u izlemek için konferans salonunu tıklım tıklım dolduran hayranları izdihama neden oldu. Yurtdışında oyunculuk eğitimi almak istediğini söyleyen Çağatay Ulusoy, çeşitli projelerde yer almayı hedeflediğini belirtti. Önümüzdeki günlerde yeni bir aşk dizisiyle ilgili bir proje bulunduğunu ifade eden Ulusoy, “Asla oynamam diyemeyeceğim bir rol yok, işimi yapmaktan çok mutluyum, o kadar çok işimi seviyorum ki özel hayatıma zaman ayırmıyorum, benim için sadece önemli olan işim” dedi.

Yapımcı Fatih Aksoy da, “Dizilerde güzel kız, güzel erkek modası geçti, oyuncu inandırıcı değilse ve eğitim almıyorsa başarılı olamıyor, Çağdaş Ulusoy da oyunculuğunu geliştirmek için dersler alıyor, yeteneğini artırıyor” diye konuştu.

‘Yalan Dünya’daki  İzmirliler

Her bölümü ilgiyle izlenen Yalan Dünya dizisinin ‘Çağatay’ı Hakan Meriçliler ve yapımcı Ahmet Kayımtu’nun söyleşisi Yaşarlı öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.  Dizideki ‘Çağatay’ karakterinin kendine özgü replikleriyle kısa sürede izleyicilerin büyük beğenisi toplayan tiyatrocu Hakan Meriçliler, Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliği’nde öğrencilerle düzenlenen söyleşiye katıldı. Dizide çok sayıda İzmirli oyuncu olduğunu söyleyen oyuncu Meriçliler, “Ben de İzmirliyim, buradan davet gelirse bazı bölümleri İzmir’de de çekebiliriz.” dedi. Öğrencilerin, “Sizin dünya, ‘yalan dünya’ mı?” şeklindeki sorusuna Meriçliler şöyle yanıt verdi :

Evet ‘yalan dünya’. Hepimizin dünyasının yalan olduğu gibi. Ben varlığımı yüceltmem. Yaşadığımız hayata ufak tefek tatlar katıp, çekip gitmeye inanırım. Sanatçı gönlünde bir sinema filminde oynamak olduğunu da sözlerine ekledi.

no images were found