Çağla Kubat Yaşarlılarla buluştu

‘’Sörf benim yaşam biçimim’’

 Yaşar Üniversitesi Kariyer Merkezi ve YÜSEM tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen ’’Kariyer ve Spor Üzerine’’ söyleşisinin konuğu sunucu ve milli sörfçü Çağla Kubat oldu. Kubat, ’’Televizyon ve dizi teklifleri eğer ki sörf çalışmalarımı etkiliyorsa kabul etmiyorum’’ dedi.

 

Öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilerin sörf hakkında ki sorularını yanıtlayan Çağla Kubat, sörfün engel tanımadığını belirtti.

 İlk olarak Alaçatı’da sörf sporuna başladığını belirten Kubat,’’ Suya çıktığım zaman her şey benim için bitiyor. Kendimi bambaşka bir dünyada buluyorum. Sörf benim yaşam biçimim oldu. Televizyon ve dizi teklifleri eğer ki sörf çalışmalarımı etkiliyorsa kabul etmiyorum ’’ şeklinde konuştu. 

 

Sörfü her yaş grubundan rahatlıkla yapabileceğini söyleyen Çağla Kubat,’’ Sağlık dolu Windsurf sporunu, genç-yaşlı fark etmeksizin herkes hayatı boyunca keyifle yapabilir. Sörfün diğer sporlardan farkı bireysel gözükmesine rağmen diğer sporcularla koordineli olarak yürütülmesidir. Aynı rüzgarda dostlukla yapılan bir spor dalıdır ’’ dedi.

 Asıl mesleğinin makina mühendisliği olduğunu belirten ve girdiği yarışma sorasında Miss Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması’nın 2001 ikinci güzeli seçilen sörfçü, olimpiyatlar da Türkiye’yi temsil etmeyi hedeflediğini sözlerine ekledi. Başarılı sörfçü Çağla Kubat, Yaşarlı öğrencilerden büyük ilgi gördü. Öğrenciler söyleşi sonrası Kubat ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

no images were found