Alkışlanacak öğrenciler

Yaşar Üniversitesi öğrencileri gerçekleştirdikleri farklı sosyal sorumluluk projeleriyle örnek oluyorlar.

Yaşar üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri Ethem Güler ,Merve Yazgan,Yunus Elitok,Burak Şekerci ve Emre Yavnik Menemen’in Yahşelli Köyü İlköğretim Okulu  öğrencileriyle bir araya geldi.

 Yaşar Üniversitesi MYO Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Serra İnci Çelebi’nin danışmanlığında  sosyal sorumluluk  projesi olarak gerçekleştiren etkinlikte öğrenciler, 7 ve 11 yaşları arasındaki çocuklarla birlikte eğlendi.  Gerçekleştirilen söyleşinin ardında etkinliğe gönüllü olarak katılan Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı öğrencileri köy çocuklarına okul bahçesinde müzik dinletisi sundu. Yahşellili çocuklar da köylerine ziyarete gelen üniversiteli abla ve ağabeyleriyle farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Hayvan barınağına yardım

             Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Bölümü öğrencileri Menderes Deli Ömerli Köyü’nde, gönüllü veterinerlerin kurduğu Şopen Gazi Hayvan Barınağı’na kuru mama yardımında bulundu.

 

 Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü  2. Sınıf öğrencileri Ahmet Tokul, Serkan Güneri, Dilşah Sever, Nur Yıldırım ve Taha Uçar’ın girişimiyle üniversitedeki diğer öğrencilerden toplanan  bağışlarla  barınakta yaşayan üç bin sahipsiz sokak köpeğine  yüz elli kiloluk kuru mama alındı.

 

Mamaları daha sonra barınağa götüren öğrenciler, sahipsiz köpeklerin daha iyi şartlarla yaşaması için herkese yardım çağrısında bulundu.