Bu alkışlar müzik bölümü öğrencilerine

Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Piyano-Gitar Anasanat Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri İtalya’nın Trapani şehrinde düzenlenen Mediterannean Sounds Festival Yoğun Avrupa Projesi’ne katıldılar.

Mediterannean Sounds Festival Yoğun Avrupa Projesi için İtalya’da bulunan Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyeleri Piyano Gitar Anasanat Dalı Başkanı Payam Gül Susanni ve Şan Anasanat Dalı Başkanı Aylin Aybek Oğuz Öz ile öğrencilerden Yağmur Daysalı, Deniz Gülfırat, Emre Gül, Aslıhan Kement ve Sevgi Çelebi projeye büyük destek verdiler. İki hafta süren proje kapsamında dersler ve atölye çalışmaları gerçekleştiren gençler proje sonunda ise geleneksel Türk ezgilerinden oluşan iki başarılı türkü konseri vererek proje sorumluları ve katılımcılardan büyük alkış aldılar.