Başkan Atila iletişimci öğrencilerle

 Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yaşar Üniversitesi’nde, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin dersine konuk oldu. Etkinlik Yönetimi konusunu anlatan Başkan Atila, sosyal medyanın önemine dikkat çekti.  Atila,  2. sınıf öğrencilerinin ‘Halkla İlişkilerde Meslek Seminerleri Dersi’nde ‘Etkinlik Yönetimi’ konusunu anlattı.

 Sosyal medyanın tüm alanlarını etkin bir şekilde kullandıklarını ifade eden Başkan Olgun Atila, belediye etkinliklerini de yine kentin tüm bileşinlerinin görüşleri doğrultusunda hazırladıklarını söyledi. Sivil Toplum Kuruluşları Birimi sayesinde pekçok dernekle işbirliği içinde olduklarını söyleyen Başkan Atila, bu sayede etkinlerde katılımın da arttığını söyledi.

 

Fotoğraftakiler:
(Soldan) Yaşar Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Alikılıç, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yaşar Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Işık Özkan,Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ümit Atabek

Başkan Olgun Atila, dersin son bölümünde sorularını yanıtladığı akademisyen ve öğrencilerle birlikte  anı fotoğrafı çekti. İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ümit Atabek, Başkan Olgun Atila’ya fidan sertifikası hediye etti.