Akademiyle yerel yönetimi birleştiren uluslararası proje

Yaşar Üniversitesi ve Bornova Belediyesi’nin dahil olduğu SKILLeD adlı uluslararası projenin İzmir ayağına Bornova ev sahipliği yaptı. İspanya, Romanya, Yunanistan ve Türkiye’den 12 kişinin katıldığı eğitimler Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde gerçekleşti.


Avrupa’nın dört ülkesinden gelen ‘Sürdürebilir Kalkınma Uzmanları’nın sertifikalarını Rektör Dinçer ve Başkan İduğ verdi.

Yaşar Üniversitesi ve Bornova Belediyesi’nin dahil olduğu, Sürdürülebilir Bölgesel Kalkınma Uzmanlığı için bir eğitim programı ve içeriği tasarlamak üzere, Avrupa Birliği tarafından fonlanan SKILLeD adlı proje kapsamında, dört ülkeden 12 katılımcı Bornova’da eğitimlere katıldı. Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde gerçekleşen eğitimler sonrasında, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

Sertifika törenine; Yaşar Üniversitesi Stratejik Planlama ve Mükemmeliyet Ofisi Direktörü ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Çağrı Bulut ile İşletme Fakültesi, Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi ve Proje uzmanı Doç. Dr. Serpil Kahraman da katıldı. Törende konuşan Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, “İş birliği yapmaktan her zaman büyük mutluluk duyduğumuz Başkan İduğ’a ve Bornova Belediyesi’ne bu projeye sağladıkları önemli katkılar için teşekkür ediyoruz” dedi.