‘Trivia Quiz’ birincisi

Yaşar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından başlatılan ve gelenekselleşen ‘Trivia Quiz’ genel kültür ve bilgi yarışması, İzmir’deki tüm üniversitelerin hazırlık sınıfı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Yaşar Üniversitesi takımı 40 sorunun 37’sini doğru yanıtlayarak birinci oldu.

Yaşar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 10 yıl önce başlatılan ve İzmir’deki üniversitelerin hazırlık sınıfı öğrencileri arasında zamanla gelenekselleşen ‘Trivia Quiz’ genel kültür ve bilgi yarışması bu yıl hem öğrenciler hem de öğretim görevlileri için ‘Teacher Trivia Quiz’ adı altında gerçekleşti.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılan yarışmaya İzmir’deki tüm üniversitelerden temsilciler katılım sağladı. Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlileri Andrew Hockley, Cüneyt Gaffaroğlu, Deniz Özbeyli, Ian Collins ve Merve Çelik Çalı’dan oluşan takım üniversiteyi başarıyla temsil etti. 40 sorunun 37’sini doğru cevaplayarak birinci olan Yaşar Üniversitesi takımı şampiyonluk kupasını üniversiteye getirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.