Bornova’daki yaşamı fotoğraflarla anlatacaklar

Print

Yaşar Üniversitesi ve Bornova Belediyesi  işbirliği ile düzenlenen Bornova ilçe sınırları içindeki doğal, kültürel ve sosyal yaşamı anlatan karelerin kullanıldığı instagram fotoğraf yarışması başlıyor. 23 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasındaki yarışma www.instagram.com adresinde gerçekleşecek.

Bornova Belediyesi’nin Yaşar Üniversitesi ile işbirliği yaparak düzenlediği instagram fotoğraf yarışması başlıyor. Fotoğrafseverlerin, Bornova’daki yaşamı nasıl algıladıklarını fotoğraf aracılığı ile ifade etmelerine olanak sağlamak ve yaratıcı düşünceleri geliştirilerek fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma 15 yaşını doldurmuş, herkese açık.

Print

Dereceye giren fotoğraflar sergilenecek

Hayatın içinden çekilen karelerin öne çıkacağı yarışmaya katılım için, @yasaruniv ve @bornovabelediye Instagram hesaplarının takip edilmesi ve #yasaruniversitesi #bornovabizimevimiz hashtag’lerinin yazılması gerekiyor. Katılımcılar sadece kendi çektikleri fotoğrafları yarışmaya katılabilecek. Jüri üyelerinin yapacağı değerlendirme sonunda sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde sergilenecek.

instagram (2)

23 Kasım- 14 Aralık tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya katılmak isyen fotoğraf severler Bornova Belediyesi: 999 29 29 -1919 ve Yaşar Üniversitesi  411 50 00 nolu telefonlardan veya www.bornova.bel.tr ile www.yasar.edu.tr internet adreslerinden yarışma koşulları hakkında detaylı bilgi alabilecek.

Yarışma ödülleri:

Birincilik Ödülü: Go Pro Hero 4

İkincilik Ödülü: Ipad Mini

Üçüncülük Ödülü: Samsung Tablet