Florida Üniversitesi ile Toplumsal Cinsiyet Merkezi iş birliği

Yaşar Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜKAM) ve Florida Uluslararası Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Merkezi uluslararası toplumsal cinsiyet eşitliği farkındalığının sağlanması için çalışmalar yapmaya hazırlanıyor.

Yaşar Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜKAM) ve Florida Uluslararası Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Merkezi Koordinatörü Dr. Michaela Moura-Koçoglu küresel düzeyde çeşitlilik ve kapsayıcılık içeren bir toplum cinsiyet bilinci için ortak proje ve akademik çalışmalar hakkında görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede YÜKAM, Florida Uluslararası Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Merkezi ve Kırmızı Biber Derneği paydaşlığında ABD Büyükelçiliği desteğiyle gerçekleşmesi planlanan proje hakkında fikir ve deneyim paylaşımı yapıldı.