Kuzey İzmir Teknoloji Merkezi’nden Soyer’e ziyaret

Kuzey İzmir Teknoloji Merkezi’nin (TEKMER) yönetim kurulu  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti.

TEKMER Yönetim Kurulu Başkanı ve Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin şehir dışında olması sebebiyle katılamadığı ziyarette TEKMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, TEKMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Fahri Yiğitbaşı, TEKMER Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Kaya ve TEKMER Genel Müdürü Yener Mercanköşk bulundu.

“İzmir’in geleceği açısından önem taşıyor”

Ziyarette İzmir’in akıllı kent vizyonu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Girişimcilik Merkezi İzmir ve Kule İzmir Oyun Geliştirme Merkezi gibi birimler başta olmak üzere farklı konularda yeni iş birliklerinin oluşturulması, kente katma değer sağlayacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.