Gurur veren genç sporcular

Yaşar Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı, Üniversiteler Voleybol Ligi’nde namağlup şampiyon olarak süper lige yükseldi. Yaşar Üniversitesi Yüzme Takımı ise Üniversitelerarası Yüzme Şampiyonası’nda beş farklı klasmanda birincilik, dört farklı klasmanda ikincilik, sekiz farklı klasmanda üçüncülük elde ederek dördüncü oldu. Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer, sporcu gençlerle buluşarak onlara başarı belgesi takdim etti.

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, Yaşar Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı ve Yüzme Takımı sporcularıyla bir araya gelerek onları tebrik etti.

Prof. Dr. Dinçer, Yaşar Üniversitesi’nde hem İç Mimarlık, Hukuk, Gastronomi, Endüstri Mühendisliği, Mütercim Tercümanlık gibi farklı bölümlerde eğitim gören hem de spor faaliyetlerine başarıyla devam eden öğrencilerle tek tek sohbet etti.

 

Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Alper Kemal Kayğusuz ise “10 sene önce yine namağlup olduğumuz bir şampiyonluk yaşamıştık. Şimdi yine aynı gururu yaşadık. İlk antrenmanımızda kızlara, 10 yıl önceki madalyayı göstererek ‘Yeniden almalıyız’ demiştim. Sağ olsunlar beni kırmadılar” diye konuştu. Rektör Dinçer, sporcu öğrencilere başarı belgesi takdim etti.