Yılın Basın Fotoğrafları İzmir’de

Vakıfbank-Türkiye Foto Muhabirlerin Derneği Yılın Basın Fotoğrafları-2012 Sergisi” Selçuk Yaşar Kampüsü fuaye alanında açıldı.

 

Basın ‘Oscar’ları Yaşar’da sergileniyor

Vakıfbank-Türkiye Foto Muhabileri Derneği Yılın Basın Fotoğrafları 2012 Sergisi” Yaşar Üniversitesi’nde açılıdı. Türkiye’nin basın fotoğrafçılığı alanındaki en prestijli yarışmalarından biri olan sergide, çeşitli kategorilerde ödül alan fotoğraflar yer alıyor.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin basın fotoğrafçılığı alanındaki en prestijli yarışmalarından biri olan “Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları Sergisi” Selçuk Yaşar Kampüsü fuaye alanında açıldı. Açılışa Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Barkan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ümit Atabek,  Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilcisi Kadir Kemaloğlu, Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı Halil Hüner ile gazeteciler, öğrenciler ve diğer konuklar katıldı.

Vakıfbank-Türkiye Foto Muhabirlerin Derneği Yılın Basın Fotoğrafları-2012 Sergisi” Selçuk Yaşar Kampüsü fuaye alanında açıldı.
Vakıfbank-Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Yılın Basın Fotoğrafları-2012 Sergisi” Selçuk Yaşar Kampüsü fuaye alanında açıldı.

Basın fotoğrafçılığı alanında ülkemizdeki en prestijli organizasyonlardan olan ve bir yıla damgasını vuran fotoğraflardan oluşan yarışmada, haber, serbest, spor, çevre, siyaset ve foto-röportaj dallarında ödül alan 30 fotoğraf, 3 Mayıs tarihine kadar Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Fuaye alanında sergilenecek.

TFMD (1)