Yaşar’ın kızlarının bileği bükülmüyor

 Yaşar Üniversitesi bayanlar voleybol ve basketbol takımları, yenilgisizlik serisini sürdürüyor.

Geçen yılın Ünilig Şampiyonu voleybol takımı, gruptaki ilk dört maçını da 3-0’lık skorlarla kazanarak  bıraktığı yerden devam ediyor. İki ay önce kurulan basketbol takımı ise Üniversiteler arası 2. Lig müsabakalarında yenilgisiz olarak 1. Lig’e çıkmayı başardı.

bayan spor (1)

Ünilig Bayanlar Voleybol’da başarılı bir sezonu geride bırakarak 11 maç kazanıp yenilgisiz şampiyon olan Yaşar Üniversitesi, yeni sezonda da çizgisinden şaşmıyor. Grubunda, Celal Bayar, Kocaeli, Trakya ve Süleyman Demirel  üniversiteleriyle yaptığı ilk devre maçlarını 3-0’lık skorla kazanan Yaşar Üniversitesi, iki yıllık yenilmezlik serisini de sürdürüyor. İkinci devre maçlarına Şubat ayında başlayacak Yaşar’ın Sultanları’nda tek hedef yeniden Türkiye şampiyonu olmak.

bayan spor (3)

İKİ AYDA  BİRİNCİ LİGE

İki ay önce kurulan bayan basketbol takımı ise Üniversiteler arası 2. Lig müsabakalarında yenilgisiz olarak 1. Lig’e çıkmayı başardı. Geçen hafta, Antalya’da 11 takımın katıldığı müsabakalarda C grubunda Balıkesir ve Ankara üniversiteleri ile mücadele etti. Balıkesir Üniversitesi’ni 52 – 26, Ankara Üniversitesi’ni ise 65 – 50 yenen Yaşar Üniversitesi takımı, grubunu lider tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi.  Yaşar Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Müdürü Taylan Dündar, geçen yıl basketbol, voleybol, Amerikan futbolu, yelken gibi takım sporlarının yanı sıra satranç gibi bireysel sporlarda da şampiyonluklar kazandıklarını hatırlatarak bu yıl da hedeflerinin İzmir’e yeni şampiyonluklar kazandırmak olduğunu söyledi.