Yaşar Üniversitesi Antalya Üniversite Tanıtım Günleri’nde

Yaşar Üniversitesi, Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’ne katıldı. Antalya’nın yanı sıra çevre illerden de katılan lise öğrencileri, Yaşar Üniversitesi ve sunduğu fırsatlar hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

Antalya Üniversite Tanıtım Günleri’ni, 180’e yakın ortaöğretim kurumundan yaklaşık 8 bin öğrenci ziyaret etti. Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin tasarladığı özel stantla Üniversite Tanıtım Günleri’ne katılan Yaşar Üniversitesi, ön lisans, lisans ve yüksek lisans programları hakkında bilgiler vererek adaylara sunulan fırsatları aktardı. Yalnızca Antalya’dan değil, çevre ve komşu iller Burdur, Isparta, Denizli ve Muğla’dan da öğrenciler tanıtım günlerine katıldı. Öğrenciler, Halkla İlişkiler Tanıtım Pazarlama Müdürlüğü yetkilileri ile görüşerek Yaşar Üniversitesi’nin akademik programlarını ve yaşam ortamlarını tanıma, var olan ve gelecek vadeden meslekleri öğrenme ve inceleme, merak ettikleri hakkında bilgi alma fırsatı buldu.