Sınır Tanımayanların Çeyrek Asrı” sergisi Yaşar Üniversitesi’nde

İzmir Reklamcılar Derneği’nin (İRD) 25’inci yılına özel gerçekleştirdiği “Sınır Tanımayanların Çeyrek Asrı” sergisi Yaşar Üniversitesi’nde açıldı.

ird2

Farklı üslubuyla, aynı mesleğe aşık olan insanların, çeyrek asırlık koleksiyonundan derlediği “kısa” ve “öz” hikayesinin anlatıldığı sergi, Yaşar Üniversitesi fuaye alanında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Açılış töreninde konuşan Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, İRD sergisini ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirterek, sergilenen eserlerin, reklamcılığın geçmişinden günümüze bir perspektif çizdiğini söyledi.

ird

İzmir Reklamcılar Derneği’nin (İRD) 25’inci yılına özel gerçekleştirdiği “Sınır Tanımayanların Çeyrek Asrı” başlıklı sergi 19 Aralık tarihine kadar Yaşar Üniversitesi’nde gezilebilecek.