Kıyı Tasarım Projesi’ne Yaşar’dan destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Kıyı Tasarım Projesi”nin 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tanıtılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, İzenerji Tasarım Müdürü Aslı Şentürk ve Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Balcıoğlu ile İZFAŞ Genel Müdürü V. Mehmet Şakir Örs biraraya geldi.

 İZFAŞ’ta düzenlenen toplantıda konuşan projenin koordinatörlerinden Prof. Dr. Tevfik Balcıoğlu, İzmir kıyı tasarım projesinin dünyada bu ölçekte az yapılan ve Türkiye, İzmir için çok önemli bir proje olduğunu vurguladı.

 İZFAŞ Genel Müdürü V. Mehmet Şakir Örs; 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yılki ana teması “Hayatın Her alanında Tasarım’dan”  yola çıkarak, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tasarım projelerini fuar katılımcı ve ziyaretçileriyle buluşturmak istediklerini söyledi.

 Her yıl farklı bir tema çerçevesinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yılki ana teması “Yaşamın Her Alanında Tasarım” olacak. Son yıllarda önemi artan ‘Tasarım’ konusu her yönüyle İEF’de ele alınacak.

no images were found