Hasta çocuklar yararına Yaşar’da konser verecekler

Ege Inner Wheel Kulübü’ne bağlı 35 kadından oluşan ‘Şarkıları, Türküleriyle İzmir’in Hanımları’  topluluğu 18 Şubat günü Yaşar Üniversitesi’nde İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği yararına konser verecek.

Ege Inner Wheel Kulübü, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği yetkilileri, dernek yararına 18 Şubat tarihinde Yaşar Üniversitesi’nde düzenlenecek yardım konseri hakkında basın toplantısı düzenledi.

innerwheel (1)

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Başkanı Suzan Kızılgök, ihtiyaç sahibi hasta çocukların tedavilerinden sonra barınma ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, “Bu hasta çocuk ve ailelerimizin ev ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yola çıktık.  2006 yılında ilk hastalarımızı eve aldık. Şu an Bornova’ da 3 evimiz var. 6 yılda 200’ün üzerinde hasta çocuk ve ailesini evlerimizde misafir ettik. Tüm gayemiz bu evleri büyütmek. Ege  İnner Wheel Ailesi bize çok destek verdi. ” dedi.

innerwheel

‘YILDIRIM GÜRSES’TEN SEZEN AKSU’YA”

Ege Inner Whell Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi  Melek Güsar,  topluma hizmet projeleri ürettiklerini belirterek, “İzmir Hasta Çocuk Evleri bir sosyal sorumluluk projesidir. Koromuz üyeleri ile derneğe katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Topluluğu çalıştıran sanatçı Ümit Bulut, eylül ayında kurdukları topluluklarının ikinci etkinliğini düzenleyeceğini ifade ederek, “O gece şarkı ve türkülerimizi hasta çocuklarımıza katkı koymak için seslendireceğiz. Biz bir yardım topluluğuyuz. Koromuzun kurulma amacında bu var. Yapacağımız her etkinliği bir gruba destek amaçlı yapıyoruz. Bu bizim için ayrı bir mutluluk ve onur kaynağı.  Topluluk üyesi 35 hanımefendi bu amaca yürekten katıldı. Yaşar Üniversitesi salon ücreti talep etmeden bize kapılarını açtı. Çok teşekkür ediyoruz.  Konserde Yıldırım Gürses, Sezen Aksu, Ayla Dikmen, Selami Şahin, Erol Sayan’a kadar Türk Müziği’nin farklı renklerine yer vereceğimiz bir etkinlik olacak” dedi.