‘Girişimcilik Merkezi İzmir’de işbirliği

Yaşar Üniversitesi'nin de destek verdiği Girişimcilik Merkezi İzmir'in geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirilen açılışında Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ile Rektör Prof.Dr.M.Cemali Dinçer de katılmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin TÜSİAD işbirliğiyle kurduğu “Girişimcilik Merkezi İzmir” kapılarını açtı.Merkezin açılışına Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ile Rektör Prof.Dr.M.Cemali Dinçer de katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi, girişimciliğe ilişkin farkındalık ile yetkinliğin artırılması ve İzmir’in katma değer yaratan dönüşümüne katkı sağlanması amacıyla kurduğu “Girişimcilik Merkezi İzmir”  kapılarını açtı. TÜSİAD’ın Türkiye’nin Girişimcilik Dönüşümü Projesi kapsamında içerik ve uygulama desteği verdiği Merkez’in açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediyes Başkanı Tunç Soyer, Yaşar Üniversitesi’ne de Girişimcilik Merkezi’ne gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ile TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası Başkanı İrem Oral Kayacık daha sonra Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nü de ziyaret etti.Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ile Rektör Prof.Dr.M.Cemali Dinçer, Kaslowski ve Kayacık’a üniversite hakkında bilgi verdi.