Elektrik Mühendislerine Akademik Destek

Yaşar Üniversitesi ile TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında lisansüstü programlar için işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında şube üyeleri ve yakınları lisansüstü programlardan faydalanabilecek.

YSR Protokol (3)

Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer ile TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Mahir Ulutaş protokolü imzaladı. Yaşar Üniversitesi’nin belediyeler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer, İzmir için eğitim işbirliklerinin devam edeceğini söyledi. Dinçer, “Yaşar Üniversitesi olarak üretilen bilim ve bilgiyi paylaşmaya devam ediyoruz. Diğer meslek gruplarında olduğu gibi yüksek lisanslı mühendislerimizin sayısının artması için destek vermek istedik. İşbirliklerimiz sürmeye devam edecek” dedi.

EMO İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Alpaslan Güzeliş – EMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş – Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer
EMO İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Alpaslan Güzeliş – EMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş – Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer

Teknolojinin her yıl geliştiğine değinen TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Mahir Ulutaş ise mühendislerin gelişen ve yenilenin teknolojiyi yakalayabilmek için kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirtti. Ulutaş, “Bu protokol sayesinde pek çok mühendis eğitimlerine lisansüstünde devam edebilecek. Mesleki kariyerleri için faydalı olacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.