BEMAR’a Yaşar Üniversitesi onaylı uzaktan eğitim

 İnternet üzerinden uzaktan eğitim veren Bemar Kariyer Okulu’nun sertifikaları artık üniversite onaylı olacak. Uzaktan eğitim sertifikalarını Yaşar Üniversitesi onaylı verecek olan Bemar Kariyer Okulu ile Yaşar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 İşbirliği protokolü, Yaşar Üniversitesi Rektörü Murat Barkan ve Bemar Kariyer Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahramaner tarafından imzalandı. Uzaktan eğitim ile bilimin kampüs dışına da taşındığına değinen Barkan, “Bu konuda da Bemar’ın büyük işler yapma iddiası olan bir kurum olduğunu biliyoruz. Bu bizi heyecanlandıran bir proje oldu. Bundan sonra da arkası gelir diye umut ediyorum. Aslında zamanla kapsamı genişleyecek büyük bir projeye imza atıyoruz. Ölçme ve değerlendirme konusunda işbirliği yapabileceğimiz bir partner arıyorduk ve Bemar gibi profesyonel kurumlarla bir araya geldiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

bemar

 Önemli olan yapılan değerlendirme

 Bemar Kariyer Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahramaner ise yapılan bu anlaşmayla birlikte profesyonel idealleri olan kişilerle iş yapma fırsatı doğduğunu söyledi. Ölçme değerlendirme ile başlayan işbirliklerinin ileride çok daha kıymetli bir yere gelmesini umduklarını belirten Kahramaner, ”Kariyer okulu portalımız sayesinde Van’dan Edirne’ye kadar birçok alanda vatandaşlarımıza eğitim alma şansı veriyoruz. Yaşar Üniversitesi’nin bu eğitimleri ölçüp değerlendirmesi ve belgelendiriyor olması yaptığımız işin ne kadar kıymetli olduğunu anlatma şansı verecek bize. Bu fırsat için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 Bemar Kariyer Okulları www.kariyerokulu.com adlı site üzerinden İnsan Kaynakları Uzmanlık, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri, Muhasebe, Dış Ticaret Uzmanlık, Pazarlama ve Satışta Uzmanlık, Etkili Zaman Yönetimi, Karar Verme Teknikleri,  Liderlik, Problem Çözme Teknikleri, Sosyal Medya Uzmanlık, e-Ticaret Uzmanlık, Toplam Kalite Yönetimi  alanlarında uzaktan eğitim veriyor.