ABD Büyükelçiliği Yaz Enstitüsü Yaşar Üniversitesi’nde

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin İngiliz Dili  Eğitimi Yaz Enstitüsü bu yıl İzmir’de Yaşar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ABD Büyükelçiliği Eğitim Ataşeliği tarafından düzenlenen ve desteklenen program 10-19 Temmuz tarihleri arasında Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Yaşar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde ve İngiliz Dili ve Eğitimi alanında doktora ve yüksek lisans yapmakta olan 51 akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programı 10 gün boyunca devam etti. Program kapsamında, katılımcılara akademik yayın ve sunum yapma ile ilgili esaslar hakkında uygulamalı eğitim verildi. ABD’li dünyaca ünlü öğretmen yetiştirme uzmanları Prof.Dr. Jodi Crandall ve Prof.Dr. Liz England tarafından verilen eğitime Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden akademisyenler de büyük ilgi gösterdi.

no images were found