Ortak projeler artacak  

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) üniversite sanayi iş birliği kapsamında Yaşar Üniversitesi’ni  ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı başkanlığındaki BASİFED heyeti, Yaşar Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Levent Kandiller’i ziyaret etti. Selçuk Yaşar Kampüsü’ndeki buluşmaya İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, ENSİA Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kalaycı ve USAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Telcioğlu ve Prof.Dr.Cemali Dinçer de katıldı. BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, iş dünyasının akademiye yeterince yakın olmadığını belirterek bu ziyaretlerde akademi ile iş dünyasını yakınlaştırmayı ve iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kasalı: “Kadın sorunu Türkiye meselesi”

 Kasalı, ”Bundan sonraki yürüyüşümüzde Yaşar Üniversitesi desteğini daha güçlü olarak göreceğiz, akademik destek bize büyük bir güç katacak” diye konuştu.

 Prof.Dr. Levent Kandiller: “BASİFED ile iş birliğini arttıracağız”

Yaşar Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Levent Kandiller ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite sanayi iş birliklerine önem verdiklerini belirtti. Yaşar Üniversitesi bünyesinde yürütülen Avrupa Birliği projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Prof. Dr. Kandiller, “BASİFED kentimizin en önemli iş dünyası STK’larını bir araya getiren bir çatı örgüt. Önümüzdeki dönemde BASİFED ile daha fazla ortak projeler yapabileceğimizi öngörüyorum” dedi.