İklim Teknolojilerinin Geleceği Konuşuldu

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) tarafından Yaşar Üniversitesi Bilgi ve Teknoloji Transfer Ofisi (BTTO) ev sahipliğinde İklim Teknolojileri Paneli’nin ikincisi İzmir’de düzenlendi. Panelde, iklim teknolojilerinin geleceği konuşuldu, yeni fikirler tartışıldı.

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı’nın iklim teknolojileri odağı ile birlikte oluşturduğu İklim Lab Komünite Programı kapsamında düzenlenen etkinlikte, sektör temsilcileri, girişimler ve paydaşlar ile İklim Teknolojileri Paneli’nde bir araya geldi. 

Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yiğit Kazançoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı panel, Selçuk Yaşar Kampüsü Ana Konferans Salonu’nda iki oturumla gerçekleşti.

Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yiğit Kazançoğlu

İzmir Kalkınma Ajansı(İZKA) Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Hülya Ulusoy Sungur’un moderatörlüğünde gerçekleşen ilk oturumda WAT Motor Company Ar-Ge Müdürü Erdem Coskun, Borusan Lojistik Sürdürülebilirlik Müdürü Sahra Unal ve Agrio Finans Kurucusu Umut Gökcen Yılmaz panelist olarak katıldı. İkinci oturumda ise Salty Enerji,ni-cat, Calor-e Energy Storage Technologies, Farmolog ve Swatchloop gibi yenilikçi girişimler sunumlarını gerçekleştirdi.

İklim teknolojilerinin geleceğinin ele alındığı panelde, katılımcılar yeşil dönüşüm sürecinde ülkemizin ve dünyanın yol haritasını dinleyiciler ile paylaştı.