En güzel Bornova fotoğrafları Instagram’da yarışacak

Yaşar Üniversitesi ve Bornova Belediyesi işbirliği ile ilki 2016 yılında düzenlenen Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması’nın üçüncüsü gerçekleşiyor. Bornova ve Bornova’da yaşamın anlatılacağı karelerin yer alacağı yarışmaya başvurular; 15 Şubat – 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılabilecek.

 İlki 2016 yılında gerçekleşen yarışmada fotoğrafseverler, Bornova’yı  ve Bornova’daki yaşamı nasıl algıladıklarını fotoğraf aracılığı ile ifade edecek. Yaratıcı düşünceyi geliştirerek fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma, 15 yaşını dolduran herkese açık.

Yarışmaya katılım için, @yasaruniv ve @bornovabld Instagram hesaplarının takip edilmesi ve #yasaruniversitesi #bornovabizimevimiz hashtag’lerinin yazılması gerekiyor. Katılımcılar sadece kendi çektikleri fotoğrafları yarışmaya katılabilecek. Jüri üyelerinin yapacağı değerlendirme sonunda sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde sergilenecek.

Yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafseverler www.bornova.bel.tr ile www.yasar.edu.tr internet adreslerinden yarışma koşulları hakkında detaylı bilgi alabilecek.

Ödüller

Birincilik Ödülü    : Fujifilm X-T2 + 16-50mm Kit 

İkincilik Ödülü     : DJI Spark Drone

Üçüncülük Ödülü : Gopro Hero Session Aksiyon Kamera

Mansiyon Ödülü   : Fujifilm Instax Neo 90