Şampiyonluk yolunda

Son dört yılda üç şampiyonluk bir de ikincilik yaşadığı Üniversiteler Liginde (ÜNİLİG) bu yıl da şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Yaşar Üniversitesi Voleybol Takımı, grup maçlarını set vermeden kazanarak finallere yükseldi. 

Yaşarın Sultanları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ÜNİLİG grup karşılaşmalarında, geçen hafta, Çorum Hitit Üniversitesi Spor Salonunda Adnan Menderes, Munzur ve Nuh Naci Yazgan üniversitelerinin takımlarıyla karşılaştı. Tecrübeli kaptanları Göksu Göçmen liderliğinde iyi mücadele ederek üç takımı da 3 – 0’la geçen Yaşarlı voleybolcular, ÜNİLİG finallerine katılmaya hak kazandı. Son dört yılda oynadığı 46 maçta yalnızca bir maç kaybeden, üç şampiyonluk bir de ikincilik kazanan Yaşar Üniversitesi, Ege’yi finallerde temsil eden tek takım olacak.

Antrenör Barış Lale, “Aramıza yeni katılan birçok oyuncumuz var. Ancak hepsi kısa sürede uyum sağladılar ve başarıya, kazanmaya alışmış takımın bir parçası oldular. İlk etabı başarıyla geçtik. Bu iş bir ekip işi ve bu yıl şampiyonluğu yeniden İzmir’e getirmek istiyoruz” dedi.