Dört dörtlük başarı

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yaşar Üniversitesi Amerikan Futbol takımı “Amiraller” ÜNİLİG 1. Lig A Grubunda hiç sayı vermeden galibiyet serisini sürdürüyor. Deplasmanda karşılaştığı Uludağ Üniversitesini 2-0 yenen Amiraller, ilk dört maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ÜNİLİG Korumalı Futbol 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden ve sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan Yaşar Üniversitesi takımı, geçtiğimiz hafta sonu Bursa’da Uludağ Üniversitesi takımı ile karşılaştı. Amiraller, büyük çekişmeye sahne olan maçta, iyi oyunuyla rakibini 2 – 0 mağlup etmeyi başardı. Antrenör Bora İnan, birçok yeni oyuncuyla sezona başladıklarını, ancak sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lige yükselmek istediklerini söyledi. İlk dört maçını sayı vermeden toplam 91 sayı alarak kazanıp liderliği sürdüren Yaşar Üniversitesi, beşinci maçta 18 Şubat Pazar günü en yakın takipçisi Koç Üniversitesini ağırlayacak.

Yaşar Üniversitesi takımı, ÜNİLİG Korumalı Futbol 1. Ligi A Grubunda Uludağ Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi ile eşleşti. Yapılacak müsabakalar sonucunda, 5 grupta birinciler ve en iyi 3 ikinci bir üst tura yükselerek Süper Lig mücadelesi verecek.