Müzik öğrencileri Sesin Yolculuğu Festivali’nde büyüledi

Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Sesin Yolculuğu Festivali’nde üç eser seslendirerek üniversiteyi başarıyla temsil etti. Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri, bu yıl İstanbul’da 13’üncüsü düzenlenen Sesin Yolculuğu Festivali’nde eserlerini sergiledi.

Türkiye’de kompozisyon eğitimi gören genç bestecilerin eserlerinin icra edildiği bir festival olan Sesin Yolculuğu Festivali, 1 Mayıs’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti. Festivalin ilk oturumunda 4. sınıf kompozisyon öğrencisi Çağdaş Onaran’ın “Dovetail” isimli solo flüt ve elektronikler için bestelediği eseri sergilendi. Üçüncü oturumda ise 4. sınıf kompozisyon öğrencileri Can Karacadağlı’nın “Still River” ve Toykan Efe Kahraman’ın “Sur les Marges” isimli eserleri, seçkin oda müziği gruplarından biri olan Anadolu Nefesli Beşlisi tarafından seslendirildi.