Minik müzisyenlerden yeni yıl konseri

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) Müzik Akademisi’nin küçük öğrencileri çevrimiçi olarak yeni yıl konseri verdi. Müzik Akademisi’nde piyano ve keman eğitimi alan 21 öğrenci tarafından gerçekleştirilen konser büyük beğeni kazandı.

Bugüne kadar piyanodan kompozisyona ulusal ve uluslararası yarışmalarda onlarca derece kazanan başarılı öğrenciler yetiştiren Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müzik Akademisi, COVID-19 pandemisi nedeniyle eğitimlerini uzaktan sürdürmeye devam ediyor. Çevrimiçi öğrenme ortamı sayesinde eğitmenleriyle bire bir ders yapma ve bilgi paylaşımında bulunma imkanı bulan öğrenciler, yeni yıl konseri ile de becerilerini bir kez daha ortaya koydu.

Pandeminin zor koşullarına rağmen uzaktan eğitim ile eğitimlerine devam eden öğrencileri, her yıl yaşadıkları konser heyecanından mahrum bırakmamak adına çevrimiçi konser düzenlediklerini belirten YÜSEM yetkilileri, “Öğrencilerimiz eğitmenleri ile birlikte belirledikleri eserlerine çalıştılar. Tamamen konser kurallarına uyarak; konsere uygun giyinen ve izleyicisini selamlayarak performans sergileyen öğrenciler büyük beğeni kazandı” dedi.