YÜSEM’e Mükemmellik Ödülü

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi’nin düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nun (MAS) 16’ncısı Yerel Kalite Ödülleri’nde Kamu kategorisinde Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü ise Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin oldu.

Üç gün süren ve birbirinden saygın isimlerin katıldığı sempozyumda ‘Mükemmel Denge’yi teması işlenirken sempozyumun sonunda Yılın Başarılı Ekibi ve Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülleri olmak üzere iki ayrı kategoride ödüller verildi.

 

PORTAL (1)

YAŞAR  ÜNİVERSİTESİ ÖDÜL SEVİNCİ YAŞADI

Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülleri sürecinde Kamu kategorisinde Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü ise Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin oldu. Ödülü ekip lideri olarak YÜSEM Müdürü Doç.Dr.Sabah Balta aldı.

PORTAL (2)

 

Jüri Özel Ödülünü DYO Matbaa Mürekkepleri kazanırken Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülüne özel sektör kategorisinde Tat Gıda Sanayi A.Ş. Sek Süt İşletmesi layık görüldü. Yılın Başarılı Ekibi Ödülü’ne toplam 10 farklı kurum-kuruluştan 11 ekip başvurdu. 3 ekip kamu, 8 ekip ise özel sektörden katılım gösterdi. Özel sektör kategorisindeki bu 8 ekipten 2 ekip Jüri Özel Ödülü 4 ekip ise başarı ödülü almaya hak kazandı.