Yüksek lisans öğrencilerine sıcak merhaba

Yaşar Üniversitesi Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüleri 2014-2015 akademik yılında yüksek lisans öğrencilerine Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncu ve yapımcısı olan Mehmet Auf ve orkestrasıyla sıcak bir merhaba dedi.

Yasar Hayatin Ritmi (4)

Yaşar Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Murat Barkan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serkan Albayrak, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, enstitü çalışanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda yüksek lisans öğrencisi katıldı.

Yasar Hayatin Ritmi (2)

Çocuklar Duymasın dizisinden tanınan Auf orkestrasıyla birlikte katılımcılara hayatta karşılaşılan zorluklar karşısında nasıl bir duruş sergilenmesi gerektiğini müzik eşliğinde anlattı.

Mehmet Auf

Tiyatral bir sunum içerisinde gerçekleşen söyleşide Auf, mutlu ve huzur dolu yaşamın sırları için katılımcılara ipuçları da verdi. Etkinlik Auf ve orkestrasının seslendirdiği renkli şarkılar ardından son buldu.

Yasar Hayatin Ritmi (1)