Yaşarlı Sezin CV’de tasarım birincisi

Yaşar Üniversitesi (YÜ) Turizm İşletmeciliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Sezin Tağıl(21) Yeni Asır CV Tasarım Yarışması’nda birinci oldu. Sezin ayrıca aile mesleği olan turizmcilikte de ilerlemeyi hedefliyor.

Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde turizm işletmeciliği eğitimi gören Sezin Tağıl¸ deneyimlerini ve becerilerini hazırladığı özgün öz geçmişi ile Yeni Asır Gazetesi tarafından düzenlenen uluslararası CV Tasarım Yarışması’nda birinci olmayı başardı. Tepesinde bir kürenin döndüğü bir piramit üzerine yerleştirdiği özgeçmiş tasarımı ile birinci olan Tağıl, “Tasarım kariyerde sürekli ilerleme hedefini ve global bir bakış açısını ifade ediyor. Zaten anne ve babam da turizmci, ben de onları örnek alarak başarılı bir kariyer yapmak istiyorum” dedi.

Babası Kaya İzmir Thermal & Convention Genel Müdürü Muzaffer Tağıl ile annesi Marla Otel Genel Müdürü Bircan Tağıl’ın yolunda ilerleyen Sezin Tağıl neredeyse tüm tatil zamanlarını staj yaparak geçiriyor. Hayali olan turizm bölümünü kazanmasının ardından bir süre İzmir’deki otellerin çeşitli departmanlarında görev alan Tağıl ABD’de ise La Quinta Inn & Suites, Orange Blossom Bakery & Cafe, Swift House Inn gibi otel ve kafelerde çalıştı.  Tağıl, “Anne ve babamın yolunda ilerlemek istiyorum. Sektörde başarılı bir yönetici olmak en büyük hedefim” diye konuştu.

YÜ öğrencisi Sezin Tağıl, tepesinde bir kürenin döndüğü bir piramit üzerine yerleştirdiği özgeçmiş tasarımı ile birinci oldu.
YÜ öğrencisi Sezin Tağıl, tepesinde bir kürenin döndüğü bir piramit üzerine yerleştirdiği özgeçmiş tasarımı ile birinci oldu.

no images were found